Hoe werkt het?

Uitbesteden en toch in eigen beheer

Je weet dat het belangrijk is om op een informele manier contact te hebben met je klantengroep. Social media is dan bij uitstek geschikt. Maar je hebt er in de dagelijkse hectiek geen tijd voor, je vindt het niet leuk, je bent er niet mee opgegroeid, hoe regel je dat dan? SocialMediabericht.nl gaat jou daarbij helpen! Lees hieronder hoe we dat doen en hoe het werkt.

Hoe om te gaan met social media?

Wanneer je ervoor kiest om met social media te werken, zorg er dan ook voor dat dit een vast onderdeel wordt van jouw bedrijfsvoering. Social media verliest haar effect als je dit er maar een beetje bij doet.

Sterker nog, het zou je dan zelfs kunnen beschadigen omdat jouw klanten een verkeerd beeld van je kunnen krijgen. Dus zorg er voor dat de geplaatste content up-to-date is en probeer wekelijks minimaal drie berichten te plaatsen.

Natuurlijk niet alleen over aanbiedingen, occasions en afgeleverde auto’s. Maar vooral nieuwtjes, interessante en sfeervolle berichten. Social media is een hele mooie kans om op een informele manier in contact te komen met zowel bestaande als potentiële klanten.

Hou met behulp van SocialMediabericht.nl jouw bezoekers alert en betrokken. Natuurlijk verwacht de klant andersom ook een duimpje en een reactie van jou op zijn of haar berichtje of review. Dus hou het in de gaten en doe er jouw voordeel mee!

Wekelijks nieuwe berichten beschikbaar

Iedere week zijn er nieuwe berichten beschikbaar. Deze spelen in op het seizoen, actualiteit of het weer. Daarnaast maken wij ook grappige, verrassende en aansprekende berichten. Mis je iets? Laat het ons weten. Dan gaan we er graag mee aan de slag.

Hoe social mediaberichten kopen

Social credits is de meest flexibele manier om social mediaberichten te kopen. Je kan zelf bepalen hoe je de credits wilt gebruiken. Kies op de tarieven pagina de bundel die bij jou past en reken deze eenvoudig af via iDeal.

Hoe berichten ontvangen:

Na aanschaf van een bericht ontvang je deze op het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw account. Je ontvangt een ZIP file met daarin drie bestanden. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om je Social mediabericht te downloaden.

  1. De afbeelding
  2. De tekst (deze kan je zelf nog aanpassen)
  3. Complete bericht als Jpeg bestand (afbeelding + tekst)

Hoe plaats je een bericht

Hou onze socials in de gaten. Hierin krijg je regelmatig tips om optimaal gebruik te maken van social media.

Factuur

Na het betalen van een Social creditbundel ontvang je op het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw account een BTW factuur. Zo kan je jouw aankoop gemakkelijk verwerken in jouw administratie.

Voor welke platformen zijn de berichten geschikt?

Onze berichten kun je makkelijk gebruiken op alle socials zoals bijvoorbeeld; Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en Pinterest. Naast deze platformen zijn deze berichten natuurlijk ook prima te gebruiken voor op je televisie in je bedrijf of op je Narrow casting systeem. Wees niet bang dat je dezelfde berichten post als een collega, je hebt immers een eigen klantengroep die specifiek jou volgt!

Bespaar met bundels die passend zijn voor ieder budget

Bundel Inhoud Tarief Kopen
Probeer het uit bundel​ 5 berichten 32,50 Excl. BTW
Lekker bezig bundel​ 9 berichten 54,00 Excl. BTW
Goed zichtbaar bundel​ 18 berichten 99,00 Excl. BTW
Super profi bundel​ 36 berichten 180,00 Excl. BTW