Tarieven

Bespaar met flexibele bundels, passend voor ieder budget

Social credits zijn de meest flexibele manier om social mediaberichten te downloaden. Je kunt zelf bepalen hoe je de Social credits wilt gebruiken. Schaf het exacte aantal Social credits aan dat je nodig hebt voor je berichten of koop een voorraad en bespaar op toekomstige downloads. Hoe meer Social credits je koopt, hoe voordeliger de prijs.

Probeer het uit bundel

29
  • 9 credits
  • €9,76 per bericht

Lekker bezig bundel

99
  • 39 credits
  • €7,62 per bericht

Goed zichtbaar bundel

189
  • 78 credits
  • €7,27 per bericht

Super profi bundel

349
  • 157 credits
  • €6,67 per bericht

Tarieven zijn exclusief 21% BTW

Hoe kan ik betalen?

Wil je met enige regelmatig via social media zichtbaar zijn voor je klanten? Registreer je dan in onze webshop en koop al een Social credit tegoed vanaf 29,- euro. Dit kun je doen via iDeal. Dit tegoed in de vorm van Social credits staat dan meteen op je account. Alle social mediaberichten die je download zullen van dit tegoed worden afgehaald.

Wat zijn Social credits?

Social credits zijn de meest flexibele manier om social mediaberichten te downloaden. Je kunt zelf bepalen hoe je de Social credits wilt gebruiken. Schaf de bundel aan die het beste bij jou past. Hoe meer Social credits je koopt, hoe voordeliger de prijs. In tegenstelling tot een maandelijkse downloadlimiet bij een abonnement, is er geen limiet van toepassing wanneer je Social credits gebruikt. Aangezien ze niet verlopen zolang je minimaal één keer per jaar op je account aanmeldt, kun je ze altijd gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Hoe kan ik mijn tegoed opwaarderen?

Het opwaarderen van je tegoed kun je doen als je bent ingelogd in jouw eigen account. Na de betaling zal het tegoed in de vorm van Social credits worden gestort op je account en kun je direct dit tegoed gebruiken. Al je gekochte tegoeden zijn 365 dagen geldig voor gebruik.

Is er echt al een bericht vanaf 6,67 per stuk en verder niets?

Ja, dat klopt. Wij vinden dit wel zo eerlijk. Sommige ondernemers posten maar een paar berichten per maand. Wij begrijpen dat je dan niet vast wilt zitten aan een abonnement van 10,- tot 200,- euro per maand.

Zit ik aan een contract vast? En zo ja, voor hoelang?

Nee, je zit niet aan een contract vast. Je betaalt alleen per gedownload social mediabericht. Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van SocialMediabericht.nl stop je simpelweg met het gebruik ervan.

Bespaar met bundels die passend zijn voor ieder budget

Bundel Inhoud Tarief Kopen
Probeer het uit bundel​ 5 berichten 32,50 Excl. BTW
Lekker bezig bundel​ 9 berichten 54,00 Excl. BTW
Goed zichtbaar bundel​ 18 berichten 99,00 Excl. BTW
Super profi bundel​ 36 berichten 180,00 Excl. BTW